Codice prodotto: 4000105

punti: 18.00

EUR 30,62

AMBALAJ DE 550 gr

 

 

 

Tot mai des suntem prinși într-un ritm frenetic și stresant în viața de zi cu zi, încât nu mai acordăm atenția și timpul necesare alimentației corecte și pentru a rămâne în formă, făcând ca multe persoane să aibă o greutate corporală foarte ridicată.
Pentru a obține o combinație excelentă de nutrienți este necesară o dietă echilibrată, bogată în legume, fructe, cereale, lactate și pește; cu toate acestea, multe persoane au un regim alimentar neadecvat și incapabil să furnizeze un aport zilnic ideal de substanțe nutritive.
Din această cauză am creat SNEP PLUS, înlocuitorul de masă care ajută la slăbit și a rămâne în formă, furnizând nutrienți sănătoși pentru sănătatea psihică și fizică pe perioadă îndelungată.Pentru a ține greutatea sub control și pentru a slăbi, este indispensabil un regim alimentar sănătos și echilibrat.
Înlocuitorul nostru de masă SNEP PLUS te ajută la limitarea aportului în calorii, furnizându-ți în același timp vitamine, minerale esențiale, fibre, carbohidrați și proteine de înaltă calitate.
Atât bărbații cât și femeile care doresc pierderea în menținerea greutății în timp, găsesc în SNEP PLUS un aliat foarte eficace. Alimente sănătoase și echilibrate, combinate cu un stil de viață la fel de sănătos, lipsit de sedentarism, este tot ce putem oferi mai bun organismului nostru pentru a rămâne sănătoși.
De ce să utilizați SNEP PLUS: 
Conține doar și exclusiv ingrediente de calitate CERTIFICATĂ.
Ingredientele sale sunt 100% naturale.
Ingredientele sale nu provin din culturi OMG.
SNEP PLUS VĂ AJUTĂ ÎN MOD CONCRET ÎN ATINGEREA OBIECTIVULUI DE PIERDERE A GREUTĂȚII CORPORALE ȘI VĂ AJUTĂ SĂ AVEȚI O EFICIENȚĂ PSIHICĂ ȘI FIZICĂ GENERALĂ MAI BUNĂ. 

A se amesteca două linguri (26 g) sau două pliculețe (26 g) cu 250 ml de lapte semidegresat. 
Fiecare porție oferă 215,13 kcal.
Înlocuirea la două mese principale zilnice cu un înlocuitor de masă într-o dietă cu conținut scăzut de calorii contribuie la pierderea greutății corporale.
Înlocuirea unei mese principale zilnice cu un înlocuitor de masă, contribuie la menținerea greutății după pierderea în greutate.
Utilizați acest produs ca parte dintr-o dietă echilibrată și variată, combinată cu un stil de viață sănătos.
Produsul este conceput pentru a fi combinat cu o dietă hipocalorică care trebuie să includă consumul altor alimente și o activitate fizică regulară.
Este necesară menținerea unui aport adecvat de lichide și este important să urmați modul de utilizare.

 

Visualizza articoli della stessa categoria