Codice prodotto: 4075005

punti: 10.00

EUR 18,08
150ml

 

 

 

CU ACID HIALURONIC, EXTRACT DE GANODERMA ȘI ALOE VERA

ACȚIUNE ANTIBACTERIALĂ, DE CALMARE ȘI DE IGIENIZARE

O spumă de curățare inovativă pentru protejarea pielii feței de o îmbătrânire precoce: de mare valoare fi to-cosmetică, mulțumită acidului hialuronic conținut și prin sinergia extractelor sale vegetale prețioase (ganoderma și aloe vera), această spumă ușoară asigură o activitate benefi că triplă pentru păstrarea sănătății pielii. De fapt, acidul hialuronic creează un fi lm de protecție și de hidratare invizibil, cu obiectivul de a regla rata de hidratare a pielii, și ajută la favorizarea producției fi ziologice a colagenului, proteina naturală a tinereții. În plus, spuma delicată produsă de acest Mousse este generată datorită unui complex care combină proteinele de grâu cu un agent tensioactiv vegetal, permițând utilizarea frecventă a produsului. Pielea este astfel mai fermă și mai compactă, atenunând semnele de expresie. Cea de-a treia acțiune se datorează conținutului de citrat de argint, carte are o acțiune antibacteriană, calmantă și dezinfectantă dovedită, utilă pentru a face acest produs deosebit de potrivit pentru igiena zilnică (chiar și intimă) și coadiuvant pentru soluționarea micilor imperfecțiuni (puncte negre, piele grasă, roșeață) atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Fără parabeni, SLS, derivați de petrol, coloranți sintetici.
Conține Extract (gel) de aloe, extract de reishi (ganoderma), agent citrat, acid hialuronic, demachiant (agenți tensioactivi naturali).

Distribuiți o cantitate de spumă cât o nucă pe față și pe gât, masând cu delicatețe. Îndepărtați cu apă rece.

Ingredients
Aqua, lauramidopropyl betaine, disodium cocoamphodiacetate, guar hydroxypropyl trimonium chloride, glycerin, aloe barbadensis leaf extract, ganoderma lucidum extract, parfum, glycerin ethyl lauroyl arginate hci, sorbic acid, silver citrate.