Codice prodotto: 4075031

punti: 10.00

EUR 20,09
100ml

 

articolo esaurito

 

 

IDEAL PENTRU ÎNDEPĂRTAREA TUTUROR IMPURITĂȚILOR ȘI CONFERIREA STRĂLUCIRII ȘI SPLENDORII PIELII GRASE CU IMPURITĂȚI
Este un tratament cosmetic inovator, ideal pentru îndepărtarea celulelor epidermice superfi ciale, îndepărtarea tuturor impurităților și conferirea strălucirii și splendorii pielii grase cu impurități, cu tendință acneică. Hidratează pielea și îndepărtează petele, garantând un rezultat durabil în timp.
Conține apă de rozmarin, gel de aloe, cu acțiune de purificare, hidratare și catifelare, acid hialuronic cu acțiune hidratantă, compus din acid azelaic (azelamida mea) cu activitatea sa bactericidă și bacteriostatică demonstrată împotriva microorganismelor responsabile cu declanșarea apariției acneei, contribuie la îmbunătățirea acțiunii sale anti-acneice și anti-micogenice.
Masca pentru Față Anti-Îmbătrânire este non toxică, sigură și nu provoacă alergii.
Mod de utilizare
Pe pielea bine curățată, cu ajutorul unei spatule, sau direct cu vârfurile degetelor, aplicați un strat subțire de Mască pentru Față Anti-Îmbătrânire pe față, evitând conturul ochilor și linia părului. Lăsați să acționeze circa 20 de minute, și după ce s-a uscat bine se elimină trăgând ușor una din extremități. Masca se îndepărtează ușor, în mod uniform.
Ingredients
Aqua, Rosmarinus officinalis leaf extract, Polyvinyl Alcohol (PVOH), Glycerin, Propylene Glycol, Azelaic acid, Azelamide Mea, Gold, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexaptapeptide-9, Maltodextrin, Silica, Mica, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Dehydroacetate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sorbic Acid.